5 activități de primăvară în grădină sau pe terasă

În această perioadă cea mai importantă recomandare este să rămânem acasă pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jurul nostru, dar asta nu înseamnă că e un timp pierdut, ci este timpul dedicat nouă și familiei.

Este important să gestionăm întotdeauna cu maturitate și optimism situația prin care trecem și să profităm că scuza ,,nu am timp” a dispărut. Acum avem timp pe care să-l petrecem așa cum vrem noi, cu bucurie de primăvară, alături de cei dragi.

Aducem o completare: nu e primăvară mai frumoasă decât cea din grădina ta. Din acest motiv, am pregătit 5 idei de activități pe care le poți face în familie, în spațiul tău verde preferat: grădină, terasă, unele chiar și în grădina din balcon.

1 Grădinăriți împreună

E momentul perfect să îi scoți pe cei mici și pe cei mari în grădină și să plantați florile voastre preferate. Primăvara este foarte darnică atunci când vine vorba de flori colorate și plante pline de energie. Înveselește-ți grădina cu zambile, lalele, mărgăritar, lavandă și lista nu se oprește aici. Fiecare își poate alege ceea ce i se potrivește. Cei mici o să fie și ei foarte fericiți, așa că implică-i în realizarea design-ului și puneți împreună în practică ideile pentru grădina voastră de poveste.

Cei care vor să-ți cultive singuri legumele, găsesc la Mobi Garden o gamă variată de solarii de grădină și kituri de irigare, rezistente și ușor de întreținut.

Nu trebuie să dispui neapărat de o grădină clasică. Grădinăritul se poate face și în balcon, pe care îl puteți transforma în cea mai cool grădină de apartament. Poți avea propriile legume în jardiniere, plante aromatice de care să vă bucurați zilnic și flori, multe flori.

2 Mută-ți biroul în aer liber

Profitați de vremea minunată și organizați-vă în curte un loc de unde să lucrați. Internet și energie pozitivă să fie, că ideile și productivitatea curg atât pentru cei care lucrează, cât și pentru cei care fac proiecte pentru școală.

Setul de mobilier de grădina Columbia, produs de Keter, e minunat pentru întreaga familie. Confortabil, elegant și rezistent indiferent de vreme, setul este soluția perfectă pentru oricine dorește să lucreze în aer liber.

3 Garden cinema pentru tine și familia ta

Ce poate fi mai frumos decât să vă uitați împreună cu familia la filmul preferat? Nici nu trebuie să mergi la cinema, ci îți poți amenaja cel mai cool garden cinema. În plus, îl poți organiza oriunde vrei tu: în curte, pe terasă, în foișor, lângă piscină și nu uita că ai întotdeauna locuri în primul rând. Voie bună, filme dragi vouă și popcorn să fie, că fotolii confortabilele găsiți la noi. Recomandăm fotoliile Corfu, elegante și practice, asortabile cu orice tip de film.

4 Luați masa afară

Lunea pastelor, marțea care aduce pizza, weekend cu de toate. Experimentează culinar așa cum vrei tu, dar important e să luați masa împreună, afară pe terasă, în curte sau în grădină, cât mai des. Mobi Garden îți oferă o gamă variată de mese și scaune pentru terasa ta.

Alege un set pentru terasă sau combină-le și creează-ți propriul loc de stat la povești după o cină bună.

5 Relaxează-te cu cărți bune și board games

Cu toții simțim în ultima perioadă nevoia unei pauze de la tehnologie. E recomandat să petrecem mai mult timp fără notificări rebele, mailuri care nu suportă amânare sau jocuri care ne țin lipiți de canapea. Un fotoliu comod, afară pe terasă, soare de primăvară, o carte bună și ceaiul preferat. Asta e rețeta fericirii pentru pasionații de lectură.

O altă activitate care să-i implice pe toți membri familiei e jocul, chiar în spațiul tău verde: grădină, sau terasă. Descoperiți colecțiile de board games fără vârstă și care vă fac să râdeți trei zile și trei nopți. Noi vă punem la dispoziție masa și scaunele Harmony, ideale pentru pasionați.